Meisjes met de Wijsjes naar Brunssum

22465 De vocalpopgroep Meisjes met de Wijsjes komt op zaterdag 23 juni naar Brunssum. Ze zijn dan te beluisteren tijdens het Kiwanis Benefietconcert in de Brikke Oave.

De groep bestaande uit Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk brengt Nederlandstalige liedjes ten gehore. Liedjes variërend van Marco Borsato tot Peter Koelewijn en van Bløf tot Claudia de Breij, worden door de vier stemmen van de zangeressen omgetoverd tot een sprankelend, fris en krachtig geheel.

Verder staan tijdens het benefietconcert het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee en Fanfare St. Barbara op het programma. De opbrengst gaat naar organisaties die zich inzetten voor jongeren in Parkstad zoals de Stichting Roda Midden in de Maatschappij.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Brikke Oave aan het Lindeplein in Brunssum of via www.brikkeoave.nl/tickets.

De Meisjes met de Wijsjes onderweg naar Brunssum, foto © LOO-tv.nl | Lesley Pols.