Marten van Asten prins CV Sjilvend Alaaf

20234

Marten van Asten is zaterdagavond uitgeroepen als nieuwe heerser van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf. Hij volgt Maurice Theunissen op.

Geheel volgens traditie werd de nieuwe prins door de oud prinsen ten tonele gebracht. Uitgebeeld werd het thema ‘Sjilves Alternatief Leedjes Konkoer’. Als schlagerster Heino kwam de nieuwe heerser over het Schinveldse narrenrijk tevoorschijn. Aansluitend hierop werd hij als Prins Marten I geïnstalleerd.

Marten I (37) is gehuwd met Anoek van Asten-Theunissen en vader van zoon Mees en twee bonus dochters Kayleigh en Yentl. Hij is kok bij Daily Fresh Food in Geleen en is daarnaast eigenaar van catering service Geweun Lekker.

Marten is geen onbekende in het Schinveldse carnaval. Hij is al jaren lid van carnavalsgroep Biejee Geraap. In 1995 was hij jeugdprins van de jeugdcarnavalsvereniging De Prengelkes. Sinds 1992 is hij lid van Sjilvend Alaaf.

Zijn receptie is op zaterdag 20 januari in  BMV De Sjinkoel in Schinveld.

20235 foto (c) LOO-tv | CV Sjilvend Alaaf