Malki houdt conditie op peil bij Roda

19475 Sanharib Malki is voorlopig terug bij Roda JC om zijn conditie op peil te houden. De Syrische spits heeft echter nog geen contract bij Roda.

Veel fans zien de oud- topscoorder van de club graag terugkeren in Kerkrade. Van 2011 tot 2013 stond Malki onder contract bij Roda.

De 33-jarige centrale verdediger kan transfervrij overstappen naar Roda JC. Het probleem voor Roda is dat het financieel moet passen en de club heeft al twee personen voor op deze spelpositie.

Volgens Van Veldhoven zal het zeker nog 2 tot 3 weken duren voordat er duidelijkheid is omtrent de positie van Sanharib Mailki.

Het wordt tijd voor Roda om punten te pakken en eindelijk van de laatste plek van de ranglijst te komen. Zaterdag krijgen zij Willem II op bezoek. Deze ploeg zit overigens in hetzelfde schuitje als Roda en is dit seizoen nog puntloos.