LOOpende Zaken: twee grote evenementen

18474 In het eerste weekend van juli hebben inwoners in de regio wat te kiezen.  Dan zijn er  twee grote evenementen: het OLS in Merkelbeek de open dagen op de Awacs-basis vanwege het 35-jarig bestaan.

In LOOpende zaken aandacht voor dit evenementen-weekend. Jos Timmermans, voorzitter van Schutterij St. Johannes en St. Clemens uit Merkelbeek geeft de laatste stand van zaken. Afgelopen weekend zijn vrijwilligers begonnen met de opbouw van het feestterrein.

Verder is André Bongers te gast aan de LOOpende Zaken tafel. De voorlichter van de Awacs-basis licht een tipje van de sluier op van het feestweekend op de Navo-basis, vlak over de grens bij Schinveld. Twee dagen lang zijn bezoekers welkom en kunnen ze zich vergapen aan de tientallen vliegtuigen.

LOOpende Zaken is zaterdag, zondag en maandag te zien op televisie, om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur. Of bekijk de aflevering nu al online:

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017