LOOpende Zaken: Sportschieten en Roda

18253 In deze nieuwe aflevering schuiven sportschutter Peter Hellenbrand en Roda JC-directeur Wim Collard aan tafel bij LOOpende Zaken.

Peter Hellenbrand heeft zijn vizier gericht op de olympische spelen in Tokio. Ligt de Brunssumer nog op schema en hoe is het met de schietsport in het algemeen gesteld? Presentator Paul Versteegen vraagt het hem.

Voor de directeur van de Limburgse eredivisionist zijn het drukke tijden. Weet Roda JC zich in de play-offs te handhaven of gaat de club voor een tweede maal naar de Jupiler League. Daarnaast zorgen de perikelen rondom geldschieter Aleksei Korotaev voor de nodige kopzorgen.

LOOpende Zaken is te zien op het televisiekanaal van LOO-tv op zaterdag, zondag en maandag om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur of bekijk de aflevering hieronder op internet.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017