LOOpende Zaken: IBA en cultuur in Heerlen

20806 In de eerste aflevering van LOOpende Zaken zitten Kelly Regterschot en Lex Nelissen aan tafel bij Paul Versteegen.

Kelly Regterschot is nu ongeveer één jaar directeur van IBA Parkstad. Het Duitse concept om de regio Parkstad om te vormen en te moderniseren. Zij vertelt over een bewogen jaar en laat weten dat er nog veel op stapel staat de komende jaren.

Lex Nelissen is de oud-directeur van het Cultuurhuis in Heerlen. Stilzitten en genieten van zijn pensioen kan Lex Nelissen echter niet. Hij is op cultureel vlak zeer actief in Heerlen en is bij verschillende projecten betrokken.

LOOpende Zaken is zaterdag, zondag en maandag te zien op televisie, om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur. Of bekijk de aflevering nu al online:

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017