Leden Satudarah opgepakt bij invallen

20453

Bij invallen in Geleen en Kerkrade zijn vijf leden van motorclub Satudarah opgepakt. Een grote politiemacht viel woensdagavond laat het clubgebouw van Satudarah aan de Borrekuilstraat in Geleen binnen.

Ook twee woningen in de buurt en een woning in Kerkrade werden doorzocht. In het clubgebouw werden vier mannen aangehouden. Daarna werd het hele pand doorzocht.

De andere arrestatie volgde in een van de woningen in Geleen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.