Leden gymvereniging onderscheiden

Vier leden van gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld hebben een gemeentelijke onderscheiding ontvangen. Het vriendenclubje Stefan Rademakers, Camiel Jacobs, Frank Rademakers en Jacques Kuijpers zijn veertig jaar of langer lid van de vereniging.

Stefan Rademakers is al meer dan 20 jaar bestuurslid, waarvan de laatste 3 jaar secretaris. Hij legt ook al ruim 20 jaar alles van de gymclub vast op foto. Noemenswaardig is zijn rol bij de totstandkoming van de nieuwe gymzaal waarin hij veel tijd stak om het voor de vereniging zo goed mogelijk te regelen.

Ook Camiel Jacobs is al meer dan 20 jaar bestuurslid van GV Olympia KFC. Hij was 13 jaar secretaris, 1 jaar waarnemend voorzitter en de laatste 3 jaar is hij voorzitter. Hij is bij tal van onderwerpen actief betrokken en zorgt voor de ondersteuning van de overige bestuursleden.

Frank Rademakers is jaren actief lid geweest. Daarnaast had hij 10 jaar de functie van penningmeester. Op dit moment is hij erelid van de vereniging die hij nog steeds een warm hart toedraagt.

De vierde gemeentespeld ging naar Jacques Kuijpers. Jacques mag dan wel geen officiële functie hebben binnen de vereniging, maar hij is een vaste kracht bij de vele activiteiten. Zo is hij begeleider van het jeugdkamp en ook bij technische zaken kan men steeds een beroep op hem doen.

Volgens wethouder Timmermans, die de onderscheidingen zaterdagavond uitreikte, zijn alle vier de jubilarissen echte verenigingsmensen die het Olympia-hart op de juiste plek hebben.

Kijk hier naar een fotoreportage van het uitreiken van de gemeentespelden >>

24081 foto (c) LOO-tv | Anja Timmers