Kinderboekenweek in de regio

19833 De bibliotheken en scholen in de regio organiseerden ook dit jaar weer diverse evenementen rondom de kinderboekenweek. Van 4 tot en met 15 oktober staat het thema Griezelen en gruwelijk eng centraal.

Zo was er in de bieb in Brunssum een workshop van Mad Science waarbij kinderen toverdrankjes en slijm konden maken. In samenwerking met de Vrije Akademie Zom werd een voorlees- en knutselmiddag georganiseerd.

Ook bij basisschool De spil was er aandacht voor de kinderboekenweek, onder meer met een voorleeswedstrijd. Die werd gewonnen door Adel Ghaleb. Daarnaast was er ook een gruwelijke modeshow. Leerlingen van de school hadden zich verkleed als heksen, tovenaars en alle griezels die je maar kunt bedenken.

Kijk hier naar enkele foto's van de activiteiten rondom kinderboekenweek >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017