Kijk hier naar de optocht van Bingelrade

Carnavalszaterdag trok traditioneel de optocht door Bingelrade. Voor de plaatselijke carnavalsvereniging de Keescheknup was het een jubileumoptocht want de vereniging bestaat 5 x 11 jaar.

Tal van lokale thema's passeerden de revue, zoals de vergrijzing, de fusie met Schinnen en de prins die niets van alcohol moet hebben.

Kijk hier naar het verslag van de optocht van Bingelrade:

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.