Jubileumvoorstelling Auwt Durps Toniël

17488 De jubileumvoorstelling van toneelvereniging Auwt Durps Toniël Merkelbeek is klaar. Op vrijdag 31 maart gaat de klucht Bedevaart naar Bonaire in première.

Vanaf 20.00 uur staat een ambitieuze non te popelen om het leiderschap van een klooster over te nemen. Maar er zijn nog meer personen die het hebben voorzien op de vrome en heilige omgeving van het klooster.

De overige voorstellingen zijn op zaterdag 1 april, aanvang 20.00 uur, en zondag 2 april om 15.00 uur. Alle voorstellingen vinden plaats in BMV De Henkhof in Merkelbeek.

De toneelvereniging is in 1977 opgericht en de eerste voorstelling vond plaats op Tweede Kerstdag van dat jaar. Veertig jaar en vele voorstellingen later is de vereniging trots dat er nog steeds drie spelers van het eerste uur op de planken staan. Jose Kleuters, Tiny Smeets-Hendrix en Anne-Marie Chodakowski-Smeets zijn er al vanaf dat moment bij.