Interesse KW Kortrijk in Anastasiou

17916 Trainer Yannis Anastasiou van Roda JC gaat mogelijk zijn trainerscarrière voortzetten in België. Volgens de Belgische krant het Nieuwsblad is KW Kortrijk geïnteresseerd in de de trainer.

Na dit seizoen loopt het contract van Anastasiou bij Roda JC ten einde. De kans dat de 44-jarige Griek in Kerkrade mag blijven is zeer gering. Zeker na de zeer magere resultaten van het eerste elftal van Roda JC. Momenteel heeft de club de grootste moeite om in de Eredivisie te blijven.

Anastasiou is geen onbekende in het Belgische voetbal. Eerder kwam hij als voetballer drie seizoenen in actie voor de voetbalclub van Anderlecht.