Inloopdagen reanimatie en EHBO

22406 De EHBO Onderbanken organiseert vier inloopdagen waarbij het belang van reanimatie centraal staat. Zo snel mogelijk reanimeren bij een hartstilstand kan van levensbelang zijn.

Reanimeren is niet moeilijk en kan in een korte cursus geleerd worden, zo laat de EHBO tijdens de inloopdagen zien. Leden van de EHBO-vereniging Onderbanken laten bezoekers vrijblijvend kennis maken met reanimeren en andere aspecten van eerste hulpverlening.

Alle open dagen vinden plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Loop gerust eens binnen op een van de onderstaande dagen:
zaterdag 9 juni, Café im Weissen Rössl aan de Broekstraat in Schinveld,
zaterdag 16 juni, Ontmoetingscentrum Bingelrade, Dorpsstraat 145