IBA Actueel: Mondriaanrun en Cultuurhuis Nieuwenhagerheide

23883 Tot en met vrijdag is op LOO-tv een nieuwe aflevering van IBA Actueel te zien. IBA kijkt in de 15e aflevering terug op de onlangs gehouden Mondriaanrun in Heerlen.

IBA Parkstad is ook betrokken bij de sloop en herontwikkeling van een oude woonflat van Mondriaan.

Bovendien neemt presentatrice Nira Kakerissa de kijkers mee naar Landgraaf. Hier wordt een voormalige kerk omgebouwd tot nieuw cultuurhuis. Bijzonder is dat dit gedaan wordt door leden van fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide en zij worden daarbij ondersteund door heel veel vrijwilligers.

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De serie is te zien via Streekomroep LOO-tv, Omroep Landgraaf en online.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.