Hugo Schaffrath lijsttrekker Vernieuwingsgroep

21971 Hugo Schaffrath is gekozen tot lijsttrekker van de Vernieuwingsgroep voor de gemeenteraadsverkiezingen voor Beekdaelen. Schaffrath is nu fractievoorzitter en raadslid in Schinnen.

Het bestuur van de Vernieuwingsgroep is blij met het unanieme besluit van de leden. "Hugo is een ervaren politicus, die het klappen van de zweep kent. Daarnaast is hij een dynamisch politiek leider die met volle energie zijn politieke werk verricht," zegt voorzitter Ron Witjes.

Schaffrath zelf reageert ingenomen op zijn uitverkiezing. "Ik heb mij vol overtuiging opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker. Ik dank alle leden dat ze wederom het vertrouwen in mij hebben gesteld."

In november kiezen de inwoners van Onderbanken, Nuth en Schinnen de eerste gemeenteraad voor fusiegemeente Beekdaelen.