Hellenbrand ook met mixed team uitgeschakeld

17383

Peter Hellenbrand is er ook met het mixed team niet in geslaagd de finale van het EK in Slovenië te bereiken. Met zijn partner Pea Smeets eindigde hij zaterdagmiddag op de 15e plaats op het onderdeel 10 meter luchtgeweer.

Hij duo schoot 515.5 punten en kwam daarmee 3.5 punt tekort voor de finale. Alleen de beste 8 gaan door naar de finale. Volgens de Brunssumse sportschutter geen slecht resultaat, gezien het feit dat ze de afgelopen week niet samen hebben kunnen trainen.

Eerder zaterdag eindigde Peter Hellenbrand op de 13e plaats op het onderdeel heren staand 10 meter luchtgeweer. Ook daar kwam hij punten tekort voor een finaleplek. "Het geluk zat niet heel erg mee. Ondanks een super score van 624,8 punten", reageert de Brunssumer teleurgesteld.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017