Heerlense murals opgenomen in app

19444 De murals van Heerlen zijn sinds kort opgenomen in een app van Street Art Cities. Heerlen is één van de 18 steden die zijn opgenomen in de app.

Andere steden zijn bijvoorbeeld Berlijn, Parijs en en Antwerpen. In de app zijn de locaties, de naam van de kunstenaar en enkele afbeeldingen van de mural te vinden.

In een reactie aan de Limburgse kranten laten de ontwikkelaars weten dat de app in de toekomst uitgebreid gaat worden met adressen van zaken die bezoekers van de kunstwerken ook kunnen interesseren. Denk hierbij aan horecagelegenheden en slaapplekken.

In de afgelopen twee jaar is hard gewerkt aan de ontwikkeling van de app en inmiddels zijn 106 steden bezig om de benodigde informatie te verzamelen die nodig is om opgenomen te worden in de app.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017