Heerlenaar aangehouden voor drugslab

18875 De politie heeft een 43-jarige man uit Heerlen aangehouden. Hij zou betrokken zijn bij het drugslab dat onlangs bij Ten Esschen werd gevonden.

Het drugslaboratorium nabij de Heerlense woonboulevard kwam vorige week dinsdag aan het licht toen er brand uitbrak bij de leegstaande boerderij. Experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn nog lange tijd bezig geweest met het ontmantelen van het drugslab en het afvoeren van honderden vaten. Een deel van de vaten was gevuld met zo'n 5.000 liter vloeistof.

Het onderzoek van de politie is nog in volle gang. Daarbij hoort ook een bodemonderzoek omdat deze vermoedelijk vervuild is door chemicaliën. De politie heeft de Heerlenaar verhoord en sluit niet uit dat nog meer aanhoudingen volgen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017