Hackers laten Turkse boodschap achter

17444 Een autohandelaar uit Klimmen merkte maandagmorgen dat zijn website was gehackt. De hackers lieten duidelijk merken dat zij niet blij zijn met het weigeren van de Turkse Ministers door Premier-Minister Mark Rutte.

Op de site stond een gebouw met een Turkse vlag met een dreigende Engelse tekst. Tevens kregen de bezoekers Turkse muziek te horen.

In een reactie aan L1 radio liet de eigenaar, Roy Schaepkens, weten dat de website direct uit de lucht is gehaald en dat het bedrijf aangifte heeft gedaan.

Net als in Nederland zijn ook in Turkije binnenkort verkiezingen. De laatste tijd proberen Turkse ministers ook in het buitenland stemmen te ronselen. Ook in Duitsland zorgden de bijeenkomsten van de Turken voor de nodige ophef. 

Ook wie de website van een Tuincentrum in Lomm opende kreeg dezelfde dreigende boodschap te zien. De hackers hebben aangegeven zo'n 1.500 Nederlandse websites plat te gaan leggen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017