Griezelen in Brunssum tijdens halloweentocht

23828 In Brunssum is het op zaterdag 27 oktober griezelen geblazen tijdens een bijzondere halloweentocht. De tocht wordt georganiseerd door de Haunted Bloody Midnight vereniging uit Brunssum.

Initiatiefneemster Manya van der Weelen is samen met enkele vrijwilligers al maanden bezig met de voorbereidingen voor de griezeltocht. Startpunt is het gemeenschapshuis aan de Maanstraat in Treebeek. Van daar uit rijdt vanaf 19.00 uur een pendelbus naar het bos waar de griezelige wandeltocht pas echt van start gaat.

Onderweg zorgen figuranten voor de nodige schrikmomenten. Om het extra spannend te maken zijn er ook speciale tickets voor de fireless. Daar doen de figuranten er nog een schepje bovenop. Na afloop is er ook een afterparty.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaartjes op de facebookpagina van Haunted Bloody Midnight.