Gezochte Duitser crasht bij achtervolging

19140 Een Duitse automobilist die in Kerkrade aan een controle probeerde te ontkomen is na een achtervolging aangehouden. Agenten kregen de man uit Großbettlingen in het vizier bij de grensovergang.

Ze lieten de automobilist stoppen en bij het natrekken van de persoonsgegevens bleek dat hij in ons land gezocht werd. Toen agenten hem wilden arresteren sloeg de bestuurder met zijn auto op de vlucht.

Limburgse en Duitse politiewagens zetten de achtervolging in die plotseling eindigde bij Geilenkirchen-Immendorf. Daar was de automobilist de macht over het stuur verloren en tegen een verkeersbord en vangrail gebotst.

De 49-jarige man raakte niet gewond. Wel ontstond de nodige materiële schade. Hij zit vast in afwachting van verder onderzoek.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017