Gemengde gevoelens voor Eaters

20407 IJshockeyclub Eaters kan met gemengde gevoelens terugkijken op het afgelopen weekend. De ploeg van coach Andy Tenbult verloor vrijdag met 8-2 in Den Haag, maar wist tegen het Belgische HYC Herentals met 3-0 te winnen.

In Den Haag konden de Eaters het goede niveau van de eerste twee perioden niet handhaven. In de derde periode liet de club zich te ver terug zakken en moest het team een fikse nederlaag incasseren tegen Hokij.

Een dag later moest de ploeg uit Geleen opnieuw het ijs op. Het Belgische team maakte vorig jaar nog een einde aan het seizoen van de Eaters. Deze keer liep het echter veel beter af. Goalie Rowan Delil wist zijn doel schoon te houden. Aan de andere kant werd wel gescoord. Met een duidelijke 3-0 overwinning was Eaters tijdens de thuiswedstrijd duidelijk te sterk voor hun tegenstander.

Komend weekend nemen de Eaters het op tegen de Devils uit Nijmegen en de Amsterdam Tijgers.