Geen podiumplaats voor SVO-turners

18125 De turners van SVO zijn op de halve finale het NK herenturnen in Hoofddorp buiten de prijzen gevallen. Stan Vanhommerig turnde bij de Instap 3e divisie een goede wedstrijd. Met 103,00 punten werd hij 20e. Dat was niet goed genoeg voor een finale plaats want alleen de eerste 12 turners gaan door naar het NK.

Marten Weijnans turnde bij junior I (ook 3e divisie). Hij scoorde 64.80 punten en met een 18e plaats was ook dit niet goed genoeg voor de finale.

Weijnans behaalde wel de sprong finale, waar hij met een fraaie Tsukahara en een goede overslag schroef 12.35 punten behaalde. Dat was op deze wedstrijd tevens de hoogste score. Op 11 juni neemt hij deel aan de toestelfinale in Waalwijk.