Fortuna krijgt boete wegens spandoek

18265 Fortuna Sittard heeft van de KNVB een boete gekregen wegens een spandoek van de fans richting de voetbalbond. Fortuna heeft een schikkingsvoorstel gekregen van 2.500 euro.

Fans hadden de KNVB vergeleken met de Maffia nadat zij de club opnieuw bestraft had door punten af te trekken. Met deze nieuwe boete haalt de KNVB zich opnieuw de woede van de fans op de hals. Zoals blijkt uit diverse reacties op Facebook.

De Sittardse voetbalclub kan nog niet zeggen of zij het schikkingsvoorstel accepteren.