Einde aan dance events pompgebouwen

19092 Met de komst van een nieuwe huurder voor de pompgebouwen in Brunssum komt er een eind aan de dancefestijnen die regelmatig in het Schutterspark gehouden werden.

Op zaterdag 28 oktober staat het laatste feest gepland. De organisatie heeft laten weten dat het een Halloweenparty zal zijn.

Vanaf 1 november zijn de drie pompgebouwen verhuurd aan MediaINN. Zij gaan volgens de Limburgse kranten de gebouwen omtoveren tot een verzamelplek voor creatieve ondernemers die actief zijn op het gebied van beeld en geluid. Doel is gebruikers van de gebouwen hun kennis met elkaar delen.

De gemeente heeft plannen om ook het vierde en laatste pompgebouw op te knappen. Dit gebouw kan dan weer gehuurd worden door de huidige huurder Code Rood. De gemeenteraad van Brunssum moet over de tonnen kostende verbouwing nog een besluit nemen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017