Eerste uitleenstation elektrische deelfietsen

21406

In Kerkrade start donderdag het eerste uitleenstation voor elektrische deelfietsen in Parkstad. Het project Velocity wordt gefinancierd door de Stadsregio Parkstad Limburg en EMR Connect.

Velocity is een netwerk van uitleenpunten voor elektrische deelfietsen voor inwoners en bezoekers van de Euregio. Ook Aken doet mee aan het project.

Wethouder Jo Bok (verkeer) neemt donderdag het uitleenpunt op de parking aan de Dr Kreijenstraat in gebruik. "Ik ben heel blij met de keuze voor Kerkrade als eerste uitleenpunt”, zegt Bok. “Deze deelfietsen zijn ideaal voor inwoners, forensen, studenten en toeristen. Je kunt ze eenmalig betalen, of via een abonnement. Zo kan iedereen op zijn eigen manier de grens over om te studeren, te werken of te winkelen in de Euregio.”

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017