Eerste training van Roda JC

22702 Maandag vond in het Parkstad Limburg Stadion de eerste training plaats van Roda JC. Op het veld stond een selectie van 16 spelers. Roda hoopt daar op korte termijn nog enkele spelers aan toe te kunnen voegen.

Aanvaller Celestin Djim ontbrak tijdens de eerste training. Hij is nog steeds herstellende van een kruisbandblessure. Door deze blessure kwam er al na twee wedstrijden een einde aan het vorige seizoen.

Ondanks dat Roda JC fors moet bezuinigingen door de degradatie is de club wel actief op de transfermarkt, want nieuwe spelers zijn hard nodig. In een reactie aan L1 laat Harm van Veldhoven weten dat hij nog 4 tot 5 nieuwe spelers wil aantrekken.