Echtpaar stopt na 50 jaar met frituur

20437 Bert van Aken en zijn vrouw Maria stoppen binnenkort met hun snackbar in Puth. Volgens de Limburgse kranten vinden zij het na 50 jaar mooi geweest en gaat het echtpaar genieten van hun oude dag.

De snackbar aan de Kerkweg is een hele vooruitgang ten opzichte van de frietwagen waar vader Cees destijds in begon. Ook Bert werd al vroeg betrokken in het familiebedrijf. Sinds 1970 kreeg de snackbar een vast onderkomen.

Bert (66) en Maria (65) staan op zondag 17 december voor het laatst in hun zaak. Bert kijkt tevreden terug. De friture is zeer verweven met de dorpsgemeenschap en het echtpaar heeft door de jaren heen veel families zien opgroeien. Tijdens het bakken van de frieten en de snacks was er altijd wel even tijd voor een praatje.

De horecagelegenheid in Puth gaat niet verloren. De zaak is namelijk verkocht. Daarom verruilen zijn hun woning boven de snackbar voor een appartement in Schinnen. Toch zullen de twee straks nog regelmatig in Puth te vinden zijn, zo zeggen ze zelf.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017