Dubbel verlies voor Roda JC

19749 Roda JC is donderdagmiddag zwaar gehavend uit een oefenduel tegen Sint Truiden gekomen. Roda verloor met 2-0 van de Belgische nummer vijf. Echter nog erger is de blessure die Célesting Djim op liep.

Even na rust bleef de knie van de aanvaller staan. Gevreesd wordt voor een kruisbandblessure. Een MRI-scan moet meer duidelijkheid geven.

Trainer Robert Molenaar had een combinatie van basisspelers en bankzitters op het veld gezet. Echter konden de Kerkradenaren geen grip krijgen op de wedstrijd en nog voor de rust stond de eindstand al op het scorebord.

In de tweede helft waren er over en weer wel enkele kansen. Echter door de vele wissels konden beide ploegen niet meer in het spel komen.

De eerstvolgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 14 oktober. Roda neemt het dan in Kerkrade op tegen NAC Breda.