Drie turners SVO Limburgs kampioen

Drie sporters van SVO zijn kampioen geworden in de 4e divisie bij het turnen. Bij de senioren werd Luke Herinx overtuigd Limburgs kampioen.

Een zieke Lars Hennen behaalde de Limburgse titel bij de junioren. Davy Quaedackers was bij de instappers de beste.

In de 4e divisie was er nog zilver voor Luke Jutten (senior) en brons voor Niels Nijholt (instap). De jongens van de 3e divisie hadden hun voorwedstrijd voor de Limburgse kampioenschappen en behaalden 2 gouden, een zilveren en een bronzen medaille.

Bij instap behaalde Bart Migchels de eerste plaats, Yassin Janssen werd tweede en Stan Vanhommerig werd derde. Bij de jeugd verraste Sven Weijnans iedereen en zichzelf met een eerste plaats. Bij de junioren turnde Marten Weijnans een sterke wedstrijd en werd derde.

17532 17533 17535 foto (c) LOO-tv | SVO