Dit jaar geen Ster ZLM Toer

21768 De wielerwedstrijd Ster ZLM Toer gaat dit jaar niet verreden worden. Dat heeft de organiserende stichting Wielerbelang Schijndel woensdag bekend gemaakt.

De wielrenners van deze meerdaagse koers reden ook vaak door de gemeente Schinnen, Onderbanken en Sittard-Geleen. Echter dit jaar hebben enkele etappeplaatsen zich op het laatste moment teruggetrokken. Doordat besluitvorming en vergunningen vaak tijd nodig hebben blijkt het niet mogelijk om nu met een alternatieve route te komen.

De wielerwedstrijd die voor het grootste deel door Brabant en Limburg gaat stond gepland voor 13 tot en met 17 juni. De organisatie heeft laten weten in 2019 terug te komen.

21769 archieffoto © LOO-tv | Bjorn Hendriks