Dialectmis Brunssum krijgt Schinvelds tintje

21132 De dialectmis van Karnavalsroad Broenssem krijgt een Schinvelds tintje. Het Shantykoor uit Schinveld gaat samen met zangvereniging De Bronsheimers deze bijzondere mis opluisteren.

De traditionele dialectmis is komende zondag om 11.00 uur in de Vincentiuskerk aan de Prins Hendriklaan in Brunssum. Ook dit jaar zal pastoor Louis Cordewener voorgaan tijdens de kerkdienst die geheel in het dialect gaat verlopen.

Natuurlijk zullen de prinselijke hoogheden niet ontbreken tijdens deze ochtend. Na afloop van de kerkdienst kan men in Café Rumpener Beemden terecht voor het gezellige frühschoppen.