Den Haag toch te sterk voor Eaters

20677 IJshockeyclub Eaters heeft dinsdag in de halve finale van de bekerwedstrijd toch hun meerdere moeten erkennen in Hijs Hokij uit Den Haag. Met 9-2 kwam er een eind aan het bekeravontuur voor de club van Andy Tenbult.

De hockeyers uit Geleen gingen ook al in de eerste wedstrijd flink onderuit op het ijs in Den Haag. Echter met een spannende return in Geleen wisten de Eaters in het slot van 2017 nog een beslissingswedstrijd uit de strijd te slepen.

Afgelopen dinsdag bleek al snel dat Hijs Hokij te sterk was voor de club in Geleen. In de eerste twee perioden stond al een score van 5-1 op het scorebord. In de derde en laatste periode wisten de Eaters nog één maal te scoren, echter werd ook de goalie van Geleen nog vier maal gepasseerd.

Op 7 januari moeten de Eaters weer aan de bak. Dan komen de Unis Flyers uit Heerenveen naar Geleen voor een wedstrijd in de Bene League.