Clubs in de rij voor Semedo van Fortuna

22171 Voor de beste speler van de Jupiler League, Lisandro Semedo, is er veel belangstelling van andere clubs. Volgens de 25-jarige Semedo is er zelfs belangstelling uit Engeland en Duitsland.

Terugkeren in het Engelse voetbal is één van de doelstellingen van de speler. In 2015 voetbalde de aanvaller kortstondig voor Reading FC. Echter pakte dat voor de toen nog onbevlogen speler verkeerd uit.

In principe speelt hij ook het komende seizoen nog bij het onlangs gepromoveerde Fortuna. De club huurt de vleugelspeler voor twee jaar van het Cypriotische Apollon Limasol. Fortuna heeft tevens de optie Semedo definitief over te nemen.

22179 foto © LOO-tv | HEKO Photodesign