Carnavalsseizoen start met leedjeskonkoer

16089 Carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf opent zaterdag 17 november het nieuwe carnavalsseizoen. Dat begint met een dialectmis in de Schinveldse kerk en aansluitend het leedjeskonkoer in FaSiLa.

Tijdens deze avond staan diverse optredens gepland van de Noeëtekrakesj, Kwatsj tot de mach 4, 0,Nieks, Beekdaelen Duo, Zaate Hermie Vreug en Dreug & Laat en Zaat, Mariska, de Road và èllef en Lammedam.

De winnaar van het leedjeskonkoer levert de nieuwe carnavalssjlager van 2018. Deze wordt tijdens de bonte avond van de carnavalsvereniging op 1 februari gepresenteerd.

De 23e editie van het leedjeskonkoer begint om 20.11 uur.