Campus voor talenten van team Sunweb

21800 Team Sunweb gaat in Sittard een eigen campus opzetten. Vanaf 2019 moeten leden van de talentenploeg en de vrouwenploeg terecht kunnen in de campus.

Naast aandacht voor de wielersport krijgen de sporters ook de mogelijkheid om te studeren voor de tijd na hun wielercarrière. Manager Iwan Spekenbrink sluit niet uit dat in de toekomst ook leden van het profteam naar Sittard komen.

Sittard is een uitstekende basis met het Tom Dumoulin Bike Park in de buurt. Ook de diverse heuvels zorgen voor een ideale trainingsomgeving voor de wielrijders.

Als alles naar plan verloopt gaat de bouw van de campus nog dit jaar van start.