Businessclub Beekdaelen in de startblokken

De Businessclub Beekdaelen is een feit. TIjdens een feestavond werd de oprichting gevierd met de leden van de vier ondernemersverenigingen.

Businessclub Beekdaelen is de overkoepelende organisatie waar de vier verenigingen onder vallen. Die blijven voorlopig nog eigen besturen hebben, maar het is de bedoeling dat er in de toekomst nog maar één organisatie is.

De nieuwe ondernemersvereniging telt ongeveer 450 leden. Dat zijn allemaal ondernemers uit Onderbanken, Nuth en Schinnen.

De ondernemersverenigingen werken al een tijdje samen. In juni organiseerden de vier clubs in Schimmert samen voor het eerst de motivatie- en innovatieprijs Beekdaelen.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.