Brunssums café moet twee weken dicht

20733

Burgemeester Gerd Leers van Brunssum heeft café Good Times aan de Prins Hendriklaan gesloten. De horecagelegenheid moet twee weken op slot vanwege herhaaldelijke overtreding van de sluitingstijden.

Bij controles in oktober en november was de zaak telkens te lang open. Ook na een waarschuwing bleek dat het café 's ochtends vroeg om 5.00 uur nog steeds geopend was. Daarmee was voor de gemeente de maat vol en werd een verplichte sluiting van twee weken opgelegd. Die duurt nog tot 17 januari. Tot die tijd mag niemand het pand in. Gemeente en politie hebben het verzegeld.

Mocht binnen een jaar opnieuw een overtreding van de sluitingstijden worden geconstateerd, dan kan de eigenaar rekenen op vier weken sluiting.

De sluitingstijden voor de horeca zijn vastgelegd in de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Brunssum. Op maandag tot en met donderdag mag de horeca in Brunssum geopend zijn tot 2.00 uur ’s nachts, op vrijdag, zaterdag en zondag tot 3.00 uur.

 

20734 foto © LOO-tv | Google Maps

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017