Brand op dakterras psychiatrische instelling

19486 Op het dakterras van een psychiatrie bij de Gangeltse instelling Katharina Kasper is dinsdag in alle vroegte een brand uitgebroken. Het pand maakt deel uit van het complex dat in de regio ook bekend staat als Maria Hilf.

Medewerkers van de kliniek bemerkten rond 3.30 uur dat de tuinmeubels die zich op het dakterras bevonden in brand stonden. De brandweer van Gangelt was snel ter plaatse en werd ondersteund door de vrijwillige brandweerkorpsen uit de omliggende dorpen.

Met de nieuwe ladderwagen was de brandhaard op het dak snel bereikt. De vlammen waren snel geblust, maar de tuinmeubels zijn verloren gegaan. Ook een deel van de balustrade van het gebouw liep de nodige schade op door de vlammen.

Bij de brand raakte niemand gewond en de in allerijl geëvacueerde bewoners werden tijdelijk ondergebracht in andere afdelingen.

 

19485 foto © LOO-tv | Oliver Thelen

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017