Beveiligers verdacht van mishandeling

18894 Twee bewakers van het Zuyderland Ziekenhuis in Sittard-Geleen worden verdacht van mishandeling. Tijdens een confrontatie op zondag 9 juli werd een 37-jarige Heerlenaar onwel waarna deze enkele dagen later overleed.

Het Openbaar Ministerie heeft aan de Limburgse kranten laten weten dat sectie op het lichaam van de man moet uitwijzen of het geweld dat de beveiliging heeft gebruikt iets te maken heeft met de dood van de man.

De man liep zondag door het ziekenhuis en maakte een verwarde indruk. Toen twee mannen van de beveiliging de Heerlenaar aanspraken werd deze direct agressief. Beveiligers hebben de man in bedwang gehouden en de politie gewaarschuwd.

Toen de agenten arriveerden was de Heerlenaar reeds onwel geworden. Na behandeling op de EHBO-afdeling werd de man opgenomen in het ziekenhuis. Daar overleed hij afgelopen vrijdag.

 


 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017