Autodieven slaan met honkbalknuppel van zich af

20750

Drie mannen hebben in Jabeek een auto proberen te stelen. Ze werden in de nacht van maandag op dinsdag betrapt door de eigenaar waarna ze die te lijf wilden gaan met een honkbalknuppel.

De eigenaar zag vanuit zijn woning drie verdachte personen met een zwarte BMW die bezig waren zijn BMW te stelen. Toen ze in de gaten kregen dat ze ontdekt waren gingen de mannen er in hun auto vandoor.

Een moment later kwamen ze terug en moest de eigenaar, die inmiddels buiten stond om het kenteken te noteren, aan de kant springen om niet omver gereden te worden. Eén van de inzittenden stapte uit en wilde de eigenaar met een honkbalknuppel te lijf gaan. Deze vluchtte echter zijn woning in. Nadat met de knuppel drie ruiten waren ingeslagen vertrokken de autodieven in de richting van Etzenrade.

In Landgraaf heeft de politie de zwarte BMW met kenteken uit de Duitse regio Mettmann (ME) nog zien rijden, maar de auto wist met hoge snelheid te ontkomen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017