Actiegroep blijft zich verzetten tegen VCP

19151 Tegenstanders van het verkeerscirculatieplan in Schinveld kunnen eind deze maand hun zegje doen bij de bezwaarschriftencommissie. De commissie buigt zich dan over de ingediende bezwaren.

Hoeveel dagen daarvoor worden uitgetrokken is nog onduidelijk. In elk geval staan 28, 29 en 30 augustus daarvoor gereserveerd.

Hoeveel van de meer dan 2200 bezwaarmakers daarvoor zijn uitgenodigd kan Truus Erkens van de actiegroep niet zeggen. Ze vreest dat een groot aantal bezwaarschriften niet ontvankelijk wordt verklaard omdat velen geen uitnodiging hebben gehad.

"Vaak is de ene helft van de straat wel uitgenodigd en de bewoners aan de andere zijde van de straat weer niet. Dat kan betekenen dat hun ingediende bezwaren regelrecht in de prullenbak verdwijnen", zegt Erkens.

Komende dinsdag is er voor de bezwaarmakers om 19.30 uur een informatieavond bij FaSiLa in Schinveld. Daar wordt uitleg gegeven over het verloop van de bezwaarprocedure en de hoorzitting.

De 'Actiegroep tegen VCP' blijft zich verzetten tegen de verkeersmaatregelen in Schinveld. Bij de Gemeente Onderbanken was niemand bereikbaar voor een reactie.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017