40 kaarten Roda-fans ongeldig

18260 Enkele Rodafans die kaarten voor de wedstrijd tegen Helmond Sport hadden gekocht kwamen van een koude kermis thuis. Volgens de Limburgse kranten heeft de Brabantse club 40 kaarten ongeldig verklaard.

Op deze manier moet voorkomen worden dat Roda-fans in het thuisvak van Helmond Sport terecht komen. De fans hadden de kaarten via de website van Helmond Sport gekocht. Dit werd echter opgemerkt door de KNVB.

Voetballiefhebbers met een clubkaart van een andere club mogen niet in het thuisvak van Helmond Sport. Bovendien geldt er voor de Roda-fans een buscombi-regeling. Dit is een afspraak tussen de clubs om de veiligheid te waarborgen.

De fans kunnen overigens fluiten naar hun geld. Volgens de club is meermaals duidelijk gewezen op de restricties die gelden voor het online kopen van kaarten.