125 matches bij Maatschappelijke Beursvloer

De derde editie van de Maatschappelijke Beursvloer Parkstad was een succes. Volgens de organisatie werden in totaal 125 matches vastgelegd.

Zo kwamen Heemwonen en Adelante overeen om leerwerkplekken voor jongeren met een lichamelijke beperking te realiseren. In ruil daarvoor zorgt Adelante voor een high-tea tijdens het teamuitje van Heemwonen.

Meander regelt dat PR-materiaal gemaakt en gedrukt wordt voor Stichting Kribkeswandelingen Bocholtz en Simpelveld. Als tegenprestatie gaan de vrijwilligers van deze stichting wandelen met bewoners van Meander.

31 bedrijven en 46 maatschappelijke organisaties deden mee aan de Maatschappelijke Beursvloer. Bij de vorige editie in 2014 werden 230 matches vastgelegd.